5 Bekende vriendinnen van BN’ers

Ben jij benieuwd wie nou de liefjes zijn van BN’ers? Zou jij er graag willen achter komen wie aan de zijde staan van onder andere Frenkie de Jonge, John Ewbank en Thierry Baudet? Dit zijn vijf bekende vriendinnen van BN’ers.

Kelly Weekers

De bloedmooie Kelly Weekers is de vrouw van John Ewbank. De twee zijn al negen jaar gelukkig samen. Weekers is niet alleen de vrouw van een bekende Nederlanders. Ze is namelijk ook model geweest en ze heeft master klinische en gezondheidspsychologie aan de Universiteit Utrecht gedaan. Ze heeft dus duidelijk de looks en de brains. Ze ging nadat ze het modellenwerk achter zich liet aan de slag als psycholoog, zette ze haar eigen bedrijf ‘Moonshot coaching’ op en schreef ze het boek ‘Happy Lifehacks 365’.

Davide Heijmans

Davide Heijmans is de vriendin van een van de meest populaire politicussen in Nederland: Thierry Baudet. Maar ze is natuurlijk ook meer dan dat. Heijmans is namelijk fotograaf. De 23-jarige is inmiddels ook verloofd met de politicus.

Mikky Kiemeney

De prachtige vriendin van de jonge voetballer Frenkie de Jong is niemand minder dan Mikky Kiemeney. Mikky is vooral bekend als het vriendinnetje van de Jong maar heeft ook haar eigen kledingmerk opgezet, genaamd MIKKY KI. Verder is Mikky ook influencer en heeft ze veel volgers op Instagram. De twee zijn elkaars eerste liefde en wonen nu samen in Barcelona voor de voetbalcarrière van Frenkie.

Janice Blok

De knappe vriendin van Donny Roelvink is Janice Blok. De twee zijn nu al twee jaar dolgelukkig met elkaar. Janice deed mee aan X Factor in 2011 maar nu doet ze iets heel anders dan zingen. Ze is eigenaar van Work Creations en daarmee maakt ze vlogs om andere producten aan te prijzen. Ze is dus zakelijk vlogger en dat doet ze maar al te goed met haar grote achterban. Janice is wel een stukje ouder dan Donny, namelijk 6 jaar.

Kelly Piquet

Kelly Piquet is de 32-jarige vriendin van Max Verstappen. Voor het Braziliaanse model is racen niet compleet onbekend aangezien haar vader F1-legende Nelson Piquet is. Geen wonder dat Kelly valt op racemonsters zoals Max. Maar Kelly heeft voor zichzelf ook een hele carriére weten te bouwen. Ze is niet alleen model maar ook columnist, welness-coach en sociale media manager.

RELEVANTE ARTIKELEN

Meest populair

Bescherm je huid in stijl: welke zonnebrand kiezen voor de zomer?

De zomer is de tijd om van de zon te genieten, maar het is ook belangrijk om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen....

Wat zijn de trends in 2023 voor jouw huis? Ontdek de nieuwste interieurtrends

Met het nieuwe jaar in zicht is het tijd om te kijken naar de interieurtrends die het komende jaar zullen domineren. Hieronder vind je...

Welke producten voor haarverzorging zijn er allemaal?

Je haar is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk en het is dus logisch dat je het zo goed mogelijk wilt verzorgen. Het is...