5 grootste winkelcentrums van Nederland

In Amerika zie je ze overal: grote winkelcentra met eindeloos veel winkels waar je uren kunt shoppen, eten en nog veel meer. Maar ook in Nederland hebben we aardig wat winkelcentra. Handig, want al jouw favoriete winkels zitten bij elkaar en dus hoef je niet de hele stad door te sjouwen met al je zware tassen. Lees snel verder voor de vijf grootste winkelcentrums van Nederland. Want wie houdt er nou niet van een lekker dagen shoppen?

1. Batavia Stad

Deze mega grote outlet zit in Amsterdam en is misschien wel het grootste winkelcentrum van ons land. Die centrum is dagelijks geopend en je kunt uren door de sfeervolle straatjes en pleinen struinen. Je kunt er ruim 250 internationale merken vinden, van kleding tot sieraden tot spulletjes voor in je huis.

2. Designer Outlet Roermond

Helemaal aan de andere kant van het land bevindt zich de Designer Outlet in Roermond. Je kunt er gemakkelijk met de trein heen, want de outlet is slechts vijf minuten lopen vanaf het station. Je kunt hier een hele dag winkelen in de ongeveer 185 winkels die bestaan uit luxe merken zoals Prada tot meer betaalbare merken zoals Superdry. Even uitrusten van al het shoppen doe je in één van de 25 horecagelegenheden.

3. City Mall Almere

De City Hall in Almere is een stukje rustiger dan Amsterdam, maar zeker een bezoekje waard. Je kunt hier veel meer dan alleen winkelen. Zo kun je hier ook naar de bioscoop of lekker uit eten. Naast kleding kun je hier ook andere spullen kopen zoals elektronica of de leukste lifestyle spulletjes.

4. Middenwaard

Winkelcentrum Middenwaard ligt in Heerhugowaard. Je vindt hier ruim 150 winkels waar jij harteloos kunt gaan shoppen. Elke winkel die je maar kunt bedenken, vind je in dit winkelcentrum. Tussen het winkelen door kun je even bijtanken in één van de horecagelegenheden. Parkeren is geen probleem door de parkeergarage

5. Stadshart

Winkelcentrum het Stadhart vind je in Zoetermeer. Hier vind je niet alleen je bekende favoriete winkels, maar ook kleine winkeltjes waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Hier scoor jij dus dat ene topje waar je verder niemand mee zult zien lopen.

RELEVANTE ARTIKELEN

Meest populair

Wat eten we vandaag? Maak een weekplanning!

Wie kent het niet: op een gegeven moment krijg je de klacht op je bord van je partner of kind(eren) dat je wel erg...

Top 10 shampoos tegen een droge hoofdhuid

Last van een droge hoofdhuid of roos? Deze shampoos zijn absoluut de moeite waard en hebben een verzorgende functie. Zo is een droge hoofdhuid...

Je kat verzorgen? Dit heb je allemaal nodig!

Komt er binnenkort een kitten bij jou in huis wonen? Of een al wat oudere kat? Dan wil je er natuurlijk alles aan doen...