Wat is de beste textiellijm?

Voor het lijmen van textiel wil je natuurlijk een sterke en betrouwbare lijm kiezen. Waarbij je niet alleen verzekerd bent van een snelle manier waarop je textiel kunt maken. Maar ook een die je echt kunt vertrouwen wanneer je op het laatste moment nog even een gat in je nieuwe blouse of die spijkerbroek maakt. Zeker omdat je misschien niet zo handig bent met naald en draad om je kleding te maken. Of je niet de tijd hebt om een kledingstuk te gaan maken. Wat je reden om voor textiellijm te kiezen ook is, de beste textiellijm vind je bij ons.

Zoek je de beste textiellijm van dit moment? Wij hebben een top 5 met beste textiellijmen gemaakt!

1. Gütermann Textiellijm HT2

 

Textiellijm Gutterman HT2De textiellijm van Gütermann is een van de beste die er op dit moment is. Met deze lijm maak je kleding en andere textiel in een handomdraai. Of dit nu het weglijmen van een scheur in kleding betreft, het maken van een gaatje of iets dat is losgelaten. Met deze lijm is het repareren van je kleding een fluitje van een cent. Zelfs als je niet heel handig bent. Een van de grootste voordelen is daarom het gemak waarmee je deze textiellijm gebruikt.

Bij het gebruiken van de Gütermann textiellijm ben je niet alleen verzekerd van gemak. Als je met deze lijm aan de slag gaat hoef je namelijk niet bang te zijn voor het achterlaten van vlekken op kleding. Want na het gebruiken van deze lijm zie je werkelijk helemaal niets en dat is natuurlijk goed om te weten.

Na het lijmen kun je kleding zoals je gewend bent wassen en zul je van de reparatie niets terugzien. Je krijgt bij deze lijm bovendien twee tubes. Handig voor thuis en onderweg als je niet voor verrassingen wilt staan wanneer je gaatjes en scheurtjes in je kleding hebt.

> Bestel direct de Gütermann Textiellijm HT2 op Bol.com

2. iCraft Textiellijm 61 ml Transparant

iCraft Textiellijm 61 ml TransparantDe iCraft textiellijm gebruik je voor al je kledingstukken of wanneer je graag met stoffen bezig bent omdat het je hobby is. Deze lijm is namelijk ontzettend sterk en je ziet er na het gebruiken helemaal niets van terug. Het toepassen van deze lijm op kledingstukken is echt kinderlijk eenvoudig. De tube ligt namelijk goed in de hand en de textiellijm is niet giftig of schadelijk voor je gezondheid.

Het wassen van kleding kan zonder problemen. De lijm is ontzettend sterk en bestand tegen wassen zoals je gewend bent. Bovendien zal deze lijm ook geen vlekken of andere beschadigingen achterlaten. Dat maakt het perfect geschikt voor iedereen die zijn kleding wilt repareren om vervolgens weer te dragen.

De tube die je krijgt is in verhouding met de andere soorten lijm relatief groot. Je krijgt echter maar een enkele tube maar wel met 61 gram lijm. Daar kun je dus echt wel mee vooruit.

> Bestel direct de iCraft Textiellijm 61 ml Transparant

3. Pattex Made at Home textiellijm

Pattex Made at Home textiellijmOok de textiellijm van Pattex is echt een absolute aanrader. Wanneer je een klein gaatje in kleding hebt, iets heeft losgelaten of is gescheurd. Geen paniek! Je maakt het makkelijk en snel met de textiellijm van Pattex. Het is makkelijk toe te passen en droogt snel. Waardoor je elk kledingstuk in een handomdraai gerepareerd hebt.

Wanneer je bang bent dat de lijm zal vlekken kunnen wij je echt geruststellen. Na het lijmen zie je werkelijk niets meer van de reparatie. De lijm is dus echt vlekvrij en zorgt alleen dat iets weer gedragen kan worden. Bovendien zal knoeien met de lijm niet lukken dankzij de tube die goed in de hand ligt.

Heb je de kleding gerepareerd? Dan kun je deze bovendien gewoon wassen zoals je gewend bent. Je kan het dus ook na het lijmen gewoon dragen. Een fijne toevoeging voor je bang bent dat je jouw favoriete kledingstuk niet meer kan dragen.

De lijm zelf in transparant waardoor je het niet ziet na het lijmen. Het bespaard je dus echt een ritje naar de kledingwinkel voor reparatie of gedoe met naald en draad. Bovendien krijg je ook nog eens twee tubes. Zo kun je er een meenemen en thuis houden. En Pattex zou Pattex niet zijn als het hierbij bleef. Je krijgt namelijk ook een etui tegen het ongezien lekken waardoor je het makkelijk kunt opbergen.

> Bestel direct de Pattex Made at Home textiellijm op Bol.com

4. Kleber93010 Textiellijm 30gr

Kleber93010 Textiellijm 30grDe 93010 Textiellijm is de redder in nood voor kleine reparaties. Deze tube neem je niet alleen makkelijk mee. Een reparatie is ook zo gedaan. Met deze kleine en vooral handige tube maak je alles dat onderweg stuk gaat. Van scheuren in kleding, gaten tot iets dat is losgelaten. Een ongeluk komt namelijk altijd om ongelukkige momenten.

Door de droogtijd van deze lijm kun je tijdens het lijmen nog kleine correcties doen. Als het niet helemaal recht zit bijvoorbeeld. Dat is fijn en geeft je tijd om zelfs wanneer je minder handig bent te kunnen lijmen.

Eenmaal vast zit het met deze lijm ook echt vast. Waarbij je geen zorgen meer hoeft te maken of het tijdens je dagelijkse wasbeurt wel blijft zitten of het misschien zichtbaar zal zijn. Want na het lijmen met deze lijm is kleding bijzonder snel, sterk en mooi gemaakt. Als je deze lijm hebt ontdekt wil je niet meer zonder!

> Bestel direct de Kleber 93010 Textiellijm op Bol.com

5. Pronty textiellijm

Pronty textiellijmDe Pronty textiellijm is geschikt als naald en draad in de hand nemen niets voor jou is. Je repareert met de Pronty textiellijm elk kledingstuk dat je nog lange tijd wilt dragen. Deze lijm is bijzonder stevig en makkelijk te gebruiken. Bovendien hoef je echt niet bang te zijn dat de lijm zal loslaten. Want deze lijm is gemaakt voor blijvend resultaat.

Zelfs na het wassen merk je niets van de lijm en blijft de reparatie onveranderd. Je maakt kleding dus definitief met de Pronty textiellijm.

Wat prettig is te weten, deze lijm is geschikt voor vrijwel elke stof. Van dikkere stoffen, spijkerstof tot fleece stoffen. De Pronty textiellijm blijft onveranderd sterk en definitief zitten zonder dat je er iets van merkt.

De tube ligt prima in de hand en laat geen vlekken of beschadigingen op kleding achter wat natuurlijk een prettige toevoeging is. Wanneer je deze lijm hebt ontdekt wil je nooit meer naar de kledingwinkel voor een dure reparatie. Je doet het gewoon zelf!

> Bestel direct de Pronty textiellijm op Bol.com

RELEVANTE ARTIKELEN

Meest populair

Kies de perfecte shampoo voor jouw haartype

Haarverzorging is een van die dagelijkse rituelen die we allemaal in ons leven hebben. Of je nu een bad hair day hebt of gewoon...

Hoe bepaal je de perfecte plek voor de tv

Hoewel steeds minder mensen thuisblijven voor hun favoriete tv-programma, maar hun films en series eerder kijken via streamingdiensten als Canal+, neemt de tv nog...

3 aandachtspunten bij het kopen van een nieuw parfum

Een nieuw luchtje kopen kan best lastig zijn. Het aanbod is niet alleen heel groot, maar het is ook nog eens ontzettend persoonlijk. Wat...