De 5 leukste vrouwen series op Netflix

Er is niets zo heerlijk dan je helemaal te verliezen in een leuke vrouwenserie. Gelukkig staat Netflix daar vol mee. Weet je even niet aan welke nieuwe serie je kunt beginnen of wil je gewoon even inspiratie opdoen? Dit zijn de vijf leukste vrouwen series op Netflix.

1. Friends

Friends is waarschijnlijk toch wel de leukste sitcom ooit gemaakt. Nog nooit een aflevering gezien? Begin er dan snel aan! Het verhaal gaat over zes vrienden die in New York wonen. Samen beleven zij de meest rare dingen en je leert de personages echt goed kennen waardoor het net lijkt alsof het jouw vrienden zijn. Lachen gegarandeerd met deze fantastische serie.

2. Suits

Suits lijkt op eerste gezicht misschien een mannen serie, maar niets is minder waar. Ook voor vrouwen is deze serie heerlijk om naar te kijken, al is het al voor de knappe mannen in pak. Het gaat over een succesvol advocatenkantoor die iemand aannemen die eigenlijk helemaal geen advocaat is. De baas van dit kantoor is, hoe kan het ook anders, een echte powervrouw.

3. The Crown

Deze serie is perfect voor als je altijd al hebt willen weten hoe het eraan toe gaat in het Engels koningshuis. Niet alleen Buckingham Palace is nagebouwd, maar ook de kostuums en alle andere details zijn ontzettend goed. Je krijgt het leven van Queen Elizabeth te zien vanaf het moment dat zij koningin van Engeland wordt.

4. Gilmore Girls

Gilmore Girls is de ultieme comfort serie. Kruip lekker op de bank onder een dekentje met een pot thee en kijk mee in het leven van moeder en dochter Lorelai en Rory Gilmore. De band die zij hebben is heerlijk om naar te kijken en het liefste wil jij zelf ook naar Stars Hollow om burgers te eten bij Luke’s diner.

5. Dynasty

Op zoek naar een serie waarbij je niet na hoeft te denken en lekker weg kan kijken? Dan is Dynasty perfect voor jou. Het gaat over twee ontzettend rijke gezinnen die meer geld hebben dan ze uit kunnen geven. Natuurlijk hebben ze een onderlinge strijd en gebeuren er een hoop avonturen.

Het lijkt ons stug.. maar heb je al deze series al gezien? Dan zijn deze vrouwenfilms ook een aanrader!

RELEVANTE ARTIKELEN

Meest populair

Kies de perfecte shampoo voor jouw haartype

Haarverzorging is een van die dagelijkse rituelen die we allemaal in ons leven hebben. Of je nu een bad hair day hebt of gewoon...

Hoe bepaal je de perfecte plek voor de tv

Hoewel steeds minder mensen thuisblijven voor hun favoriete tv-programma, maar hun films en series eerder kijken via streamingdiensten als Canal+, neemt de tv nog...

3 aandachtspunten bij het kopen van een nieuw parfum

Een nieuw luchtje kopen kan best lastig zijn. Het aanbod is niet alleen heel groot, maar het is ook nog eens ontzettend persoonlijk. Wat...