De luxe van luxaflex toepassen in je interieur

Luxaflex is wereldwijd een waar begrip, en dat is niet zomaar. Van oudsher werden jaloezieën in Nederland aangeduid als Luxaflex. Niet dat alle jaloezieën van het roemruchte merk Luxaflex waren, maar zei je Luxaflex dan begreep iedereen wat je bedoelde. Dankzij de lange staat van dienst en als één van de allergrootste en eerste aanbieders van de befaamde aluminium jaloezieën, is men Luxaflex jaloezieën simpelweg Luxaflex gaan noemen. Het bijzondere is dat Luxaflex vandaag de dag nog minstens zo actueel is, want het merk Luxaflex heeft niet stilgezeten en kent prachtige raambekleding en aanverwante accessoires. Hoe kun je Luxaflex het mooiste toepassen in je interieur? Lees het hier.

Luxaflex, tijdloos mooi

Mooie elegante raamproducten, waar klasse en stijl samenkomen in praktische oplossingen voor al je raampartijen en buitendeuren. Genieten van het luxe gevoel wat Luxaflex raambekleding met zich meebrengt: dat willen we allemaal wel. Tijd dus om de eindeloos mooie collectie van Luxaflex te ontdekken!

Het assortiment van Luxaflex

Dacht je dat Luxaflex vooral staat voor jaloezieën? Think again! Niets is minder waar: Luxaflex komt met een zeer uitgebreid assortiment aan raambekleding en toebehoren! Dompel je onder in de wereld van Luxaflex en ontdek de gehele lijn:

  • Luxaflex jaloezieën, verkrijgbaar in stijlvolle robuuste lamellen en in verschillende kleuren.
  • Luxaflex shutters, ontdek de waanzinnig mooie collectie Luxaflex shutters. Verkrijgbaar in diverse kleurschakeringen en volledig op maat te laten maken.
  • Luxaflex plissé hordeuren, mooie robuuste hordeuren, zowel insecten werend als pollenwerend.
  • Luxaflex raamhorren, ideaal inschuifbaar met afsluitende rand. Pollen en insecten krijgen geen kans meer met de Luxaflex raamhorren!
  • Luxaflex plissé gordijnen: Duette Shades. Ken jij de bijzondere Duette Shades al? De naam komt niet zomaar uit de lucht vallen; deze plissé gordijnen zijn dubbelzijdig, wat voor een bijzonder fraai effect zorgt.
  • Je raambekleding automatisch bedienen? Ontdek de PowerView Automation, toepasbaar op vele Luxaflex producten!

Het mooie van de gehele productielijn van Luxaflex is dat alle producten bijzonder mooi bij elkaar aansluiten. Eenmaal Luxaflex gewend wil je nooit iets anders meer.

Luxaflex toepassen op je interieur

Luxaflex raambekleding is in diverse mooie trendkleuren verkrijgbaar, denk aan donkere kleuren als zwart, of juist lichte kleuren als off white. Donkere raambekleding beïnvloedt de sfeer in de woning en zal er een net iets warmere gloed aan geven. Vermijd overigens het gebruik van donkere Luxaflex in kleine ruimtes; kleine ruimtes worden optisch nóg net ietsje kleiner wanneer je kiest voor donkere tinten. Juist voor kleine ruimtes kies je een lichte luxaflex. Wanneer je  binnenshuis Luxaflex ook als zonwering wilt kunnen gebruiken, dan ligt de keuze voor Shutters voor de hand.

Welke Luxaflex je ook kiest, de rijke en riante uitvoering van ieder product helpt je interieur naar een hoger niveau. Wil je het écht ultra luxe en comfortabel maken, dan kies je voor PowerView Automation, waarmee je raambekleding in één keer geheel te automatiseren is!

RELEVANTE ARTIKELEN

Meest populair

Gordijnen: Meer dan alleen een stijlvolle raamdecoratie

Gordijnen zijn een essentieel onderdeel van elk interieur. Ze bieden privacy, helpen de kamer te isoleren en dragen bij aan de sfeer van de...

Waarom kiezen voor een terrasoverkapping?

Wil jij het gehele jaar van het buitenleven kunnen genieten, maar wel droog blijven? Overweeg dan eens om een terrasoverkapping aan huis te plaatsen....

Nieuwe koffiesmaken proberen? Zo weet je welk jij het lekkerst vindt!

Ben jij een koffieliefhebber die altijd op zoek is naar nieuwe en spannende smaken om te proberen? Zo ja, waarom ga je dan niet...