Zo scoor je Efteling kaartjes met korting

Zoek je “Efteling kaartjes met korting”? Wij geven handige tips waarmee je gegarandeerd profiteert van 2 euro korting op Efteling kaartjes!

Een dagje naar de Efteling is een leuke activiteit. Als je met het hele gezin naar het pretpark wilt gaan, dan kunnen de kosten echter flink oplopen. Gelukkig zijn er genoeg manieren waarop je korting kunt krijgen op kaartjes voor het pretpark. Het zijn tips die je eenvoudig kunt gebruiken en die ook door de Efteling zelf worden aanprijst.

Online kaartjes met korting bestellen

De meest eenvoudige manier om direct én altijd Efteling kaartjes met korting te bestellen is door de online de tickets te kopen. In plaats van aan de kassa bij het park kunt u online de Efteling kaartjes met korting bestellen. De tickets zijn online namelijk altijd 2 euro goedkoper dan aan de kassa. Bestel direct via Efteling.nl kaartjes met korting en bespaar op een betoverend dagje uit.

Korting door Air Miles inwisselen

Als je Air Miles spaart tijdens het boodschappen doen of tanken, dan kun je ook met korting kaartjes voor de Efteling kopen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voor 1000 Air Miles een Efteling kaartje te krijgen. Je kunt overigens ook korting krijgen op een verblijf in 1 van de accommodaties die bij het park horen.

Bus of trein combi-ticket

Via Spoordeelwinkel.nl is het mogelijk om deze speciale combi-tickets te kopen. Voor slechts €46 kan je met de bus of trein naar het park en toegang tot de Efteling zit hierbij inbegrepen. Als je met kleine kinderen gaat dan zorgt deze combi-deal van Spoordeelwinkel voor een mooie korting op je Efteling kaartjes. Je betaald geen parkeerkosten, kinderen tot 3 jaar reizen gratis mee én hebben gratis toegang tot het park. Zo geniet je voordelig van een dagje naar de Efteling.

Spaar bij de Albert Heijn

De Albert Heijn heeft bijna elk jaar wel een actie waarmee je zegels kunt sparen voor korting op de Efteling. Bij besteding van een bedrag van € 5,- krijg je een zegel en met 4 zegels is de spaarkaart al vol. Een volle spaarkaart kan worden ingeleverd voor een korting van wel € 12,50 per kaartje. Deze Efteling actie van Albert Heijn levert je een flinke korting op.

Sluit een voordelig abonnement af

Als je een echte liefhebber van de Efteling bent en meerdere malen per jaar naar het park wilt gaan, dan kan een abonnement op de Efteling het voordeligst zijn. Met een abonnement betaal je een vast bedrag per jaar. Je bent dan na 5 keer een bezoek te hebben gebracht al veel goedkoper uit dan wanneer je elke keer losse Efteling kaartjes moet kopen. Een groot voordeel is dat je onbeperkt het pretpark kunt bezoeken. Meer weten over een Efteling abonnement? Bekijk hier alle voordelen van een abonnement afsluiten.

RELEVANTE ARTIKELEN

Meest populair

Voordelen van 100% natuurlijke sapkuur gebruiken voor gewichtsverlies

Een 100% natuurlijke sapkuur, ook wel sapvasten genoemd, is een detoxdieet waarbij je voor een korte periode, meestal één tot drie dagen, groente- en...

Items die niet mogen ontbreken in je kledingkast

Vind jij het ook vaak lastig wat je moet aantrekken, terwijl je kledingkast wel vol zit? Met een hele collectie aan kleding kan het...

Cadeautip: moeder en dochter sieraden!

Een perfect cadeau uitzoeken voor moederdag, de verjaardag van je moeder of gewoon als kerstcadeau om je moeder te laten zien hoeveel je om...