Inspiratie voor hippe en stoere meisjeskleding

Op zoek naar nieuwe kleding voor je kind? Hippe en stoere meisjeskleding valt bij veel jonge meiden in de smaak. Het is de ideale manier om de stoere persoonlijkheid van je kind naar voren te brengen. De combinatie hip en stoer is een goede mix: de stijl geeft een lieve uitstraling, maar is niet te meisjesachtig. We zetten een aantal tips ter inspiratie voor hippe en stoere meisjeskleding op een rij.

Dierenprints

Dierenprints zijn zowel hip als stoer. Voor meisjes kies je bijvoorbeeld voor een setje met een luipaardprint in vrolijke kleuren of een hippe broek met zebraprint. Zeker een broek met wijd uitlopende pijpen heeft een hippe uitstraling. Om ervoor te zorgen dat de meisjeskleding met dierenprint er niet te volwassen uitziet, kun je kiezen voor vrolijke kleuren. Denk hierbij aan luipaardprint in roze of paars en zebraprint met blauwe details. Dierenprints zijn hip op het moment en vallen in de smaak bij jonge meisjes.

Prints en kleuren combineren

Voor een stoere uitstraling combineer je verschillende prints met elkaar. Zo kies je bijvoorbeeld voor een broek met strepen, bloemen of een dierprint en deze combineer je met een T-shirt met print. Voor jonge meisjes zijn shirts met een tekst een grafische print leuk, maar ook stoere shirts met meerdere kleuren vallen in de smaak. Zowel het combineren van meerdere prints als het combineren van verschillende kleuren kan voor een hippe en stoere uitstraling zorgen.

Zorg ervoor dat de kleding goed past

Kleding ziet er het mooiste uit wanneer deze goed past. Het kan verleidelijk zijn om kleding een maat te groot te kopen, zodat deze langer meegaat. Hoe beter de pasvorm, hoe comfortabeler de kleding voor het kind is. Een handige manier om er toch voor te zorgen dat kleding langer past, is bijvoorbeeld door voor een broek met een elastieken band of touwtjes te kiezen, waardoor deze flexibeler is. Ook broekspijpen mogen best iets langer zijn: eerst vouw je ze om voor een stoer effect en wanneer je kind groter is, is de lengte goed zonder omvouwen.

Kies voor comfort

Je wilt dat je kind vrij en comfortabel kan spelen en dat is het makkelijkste in kleding die hierop afgestemd is. Kies voor items die lekker zitten, zoals een stoere trui met print, een broek van comfortabele stof of een wijder rokje voor een warme zomerdag. Kleding die te strak zit is minder aangenaam tijdens het spelen en ook teveel knoopjes of ritsen kunnen een kledingstuk onaangenaam maken.

RELEVANTE ARTIKELEN

Meest populair

Komt incontinentie veel voor bij vrouwen?

Incontinentie, oftewel ongewild urineverlies, is een veelvoorkomend issue bij vrouwen en kan flink invloed hebben op hun levensgenot. Laten we eens kijken wat incontinentie...

Alles wat je moet weten over fillers

In de wereld van esthetische behandelingen zijn fillers de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun uiterlijk te verbeteren...

Mismatched sokken: dé sokkentrend van dit moment

Individualisme is de manier van leven van tegenwoordig. Originaliteit is daarvoor van groot belang. Dat kan je op allerlei manieren laten terugkomen. Bijvoorbeeld in...