Picknicken gedurende je fietstocht

De zomer is gestart en het picknickseizoen is dus ook weer aangebroken. Je gaat er een dag op uit en wilt dit afwisselen met een tussenstop om te genieten van wat hapjes en drankjes. Onderweg met je fiets kom je langs de mooiste plekken. Je kan dus bij deze bijzondere locaties stoppen om daar te genieten van een gezellige picknick. Pak alle lekkere hapjes en drankjes in, vergeet je picknickkleed niet en begin aan je fietstocht. Het voordeel van een picknick is dat je overal kan gaan zitten waar je wilt. Picknicken is een stuk goedkoper dan ergens culinair lunchen, maar zeker net zo gezellig.

Langs het water, in het park of bos

Er zijn ontzettend veel plekken waar je kan picknicken. Tijdens een picknick geniet je van de lekkere hapjes en drankjes, het mooie uitzicht of van de rust om je heen. Een picknick is het ideale moment om even uit te rusten na een lange fietstocht. Er zijn verschillende locaties waar je kan stoppen. Denk bijvoorbeeld aan het strand, het park of het bos. Nederland kent vele bijzondere plekken waar jij heel graag wilt picknicken!

Picknick op het strand

De zon en het strand zijn perfect voor een zomerse picknick. Zodra het zonnetje begint te schijnen kunnen we onze picknickmand gaan vullen met onze favoriete gerechtjes en drankjes. Tijdens een zomerse dag heb je vaak geen zin in zware maaltijden. Dus wat dacht je van een lekkere salade, fruit, soepje en gevuld brood? Is het erg warm, dan kan je eventueel ook een koeltas met koelelementen meenemen. Zo blijven de etenswaren gedurende de dag heerlijk vers. Om origineel op het strand te verschijnen kan je koeltassen bedrukken met een naam, logo of tekst. PS: vergeet je je zonnebrand niet?

Picknick in het park

Je hebt 30 km gefietst, begint aardig trek te krijgen en je hebt wel even een rustmomentje nodig. Vanochtend heb je al het lekkers voor de picknick al klaargemaakt dus je hoeft het alleen nog maar op te eten. Het park is hiervoor een uitstekende plek. Op een uitgestrekt groen grasveld genieten van het weer, de gezelligheid en heerlijke versnaperingen. Met de juiste voorbereidingen is een succesvolle picknick gegarandeerd.

Picknick in het bos

Ben je wel toe aan wat verkoeling? Kies dan voor een picknick in het bos. Er is overal schaduw en het geluid van de natuur is een fijne bijkomstigheid. Geniet samen met je fietsmaatje van een heerlijke picknick midden in de natuur. Vergeet natuurlijk niet om je insectenspray mee te nemen. Je wilt natuurlijk niet gebeten worden tijdens een lekkere picknick in het bos. Ook een picknickkleed mag zeker niet vergeten worden en het uitkiezen van de picknickplek moet zorgvuldig gebeuren. Welke lekkere etenswaren stop jij in je picknicktas? Picknicktassen kunnen als relatiegeschenk ingezet worden. Laat de tassen bedrukken met een stukje tekst of een andere opdruk. Picknicktassen hebben een groot drukoppervlak waardoor niemand om jouw opdruk heen kan.

RELEVANTE ARTIKELEN

Meest populair

Kies de perfecte shampoo voor jouw haartype

Haarverzorging is een van die dagelijkse rituelen die we allemaal in ons leven hebben. Of je nu een bad hair day hebt of gewoon...

Hoe bepaal je de perfecte plek voor de tv

Hoewel steeds minder mensen thuisblijven voor hun favoriete tv-programma, maar hun films en series eerder kijken via streamingdiensten als Canal+, neemt de tv nog...

3 aandachtspunten bij het kopen van een nieuw parfum

Een nieuw luchtje kopen kan best lastig zijn. Het aanbod is niet alleen heel groot, maar het is ook nog eens ontzettend persoonlijk. Wat...