Top 5 leukste vrouwenfilms

Een meidenavondje is niet compleet zonder samen een leuke vrouwenfilm te kijken. Heerlijk samen weg zwijmelen bij je favoriete knappe acteurs onder het genot van een hapje en een drankje. Dat is toch wat iedere vrouw eigenlijk het liefste doet? Mocht je even geen inspiratie voor een leuke film hebben, staan hier vijf classics voor je op een rijtje.

1. Mean Girls

Denk je aan vrouwenfilm, dan denk je natuurlijk aan Mean Girls. Deze film moet je gezien hebben. Het verhaal gaat over Cady, een meisje dat van Afrika verhuist naar Amerika en daar voor het eerst naar een middelbare school gaat. Ze wordt bevriend met twee buitenbeentjes die een plan maken om het populaire kliekje kapot te maken, maar langzaamaan wordt ze één van hen en verliest ze hun doel uit het oog.

2. The Princess Diaries

The Princess Diaries is de stiekeme droom van elk meisje: er ineens achter komen dat je een prinses bent. Mia overkomt dit wanneer ze op de middelbare school zit. Ze was altijd een buitenbeentje, maar plots wil iedereen bevriend met haar zijn. Mia weet echter niet zeker of ze dit leven wel wil en moet hier een beslissing over maken.

3. Legally Blonde

Deze film is een echte chick flick. Elle komt uit Beverly Hills en leidt een luxe leventje. Ze houdt van roze, heeft blonde lokken en een Chihuahua genaamd Bruiser. Wanneer ze wordt gedumpt door haar vriendje omdat hij een intelligente vriendin wil, besluit ze om naar Harvard Law School te gaan. Dit lijkt alleen moeilijker dan gedacht.

4. Twilight

Rond deze film is een enorme hype ontstaan. Ben je team Edward of team Jacob? Het verhaal gaat over Bella. Zij verhuist naar haar vader die in het regenachtige plaatse Forks woont. Al snel wordt ze verliefd op Edward, een ongelooflijk knappe jongen die onbereikbaar lijkt. Algauw komt ze erachter dat hij een vampier is en dit brengt veel moeilijkheden met zich mee.

5. She’s the Man

Over knappe mannen gesproken. De beste scène uit deze film is misschien wel Channing Tatum die halfnaakt door de kamer loopt. In She’s the Man gaat Viola undercover als haar broer naar zijn school. Dit doet ze zodat ze in het voetbalteam van zijn school kan spelen om te bewijzen dat vrouwen net zo goed kunnen voetballen als mannen. Kan niet misgaan, toch?

RELEVANTE ARTIKELEN

Meest populair

Komt incontinentie veel voor bij vrouwen?

Incontinentie, oftewel ongewild urineverlies, is een veelvoorkomend issue bij vrouwen en kan flink invloed hebben op hun levensgenot. Laten we eens kijken wat incontinentie...

Alles wat je moet weten over fillers

In de wereld van esthetische behandelingen zijn fillers de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun uiterlijk te verbeteren...

Mismatched sokken: dé sokkentrend van dit moment

Individualisme is de manier van leven van tegenwoordig. Originaliteit is daarvoor van groot belang. Dat kan je op allerlei manieren laten terugkomen. Bijvoorbeeld in...