Top 5 leukste vrouwenfilms

Een meidenavondje is niet compleet zonder samen een leuke vrouwenfilm te kijken. Heerlijk samen weg zwijmelen bij je favoriete knappe acteurs onder het genot van een hapje en een drankje. Dat is toch wat iedere vrouw eigenlijk het liefste doet? Mocht je even geen inspiratie voor een leuke film hebben, staan hier vijf classics voor je op een rijtje.

1. Mean Girls

Denk je aan vrouwenfilm, dan denk je natuurlijk aan Mean Girls. Deze film moet je gezien hebben. Het verhaal gaat over Cady, een meisje dat van Afrika verhuist naar Amerika en daar voor het eerst naar een middelbare school gaat. Ze wordt bevriend met twee buitenbeentjes die een plan maken om het populaire kliekje kapot te maken, maar langzaamaan wordt ze één van hen en verliest ze hun doel uit het oog.

2. The Princess Diaries

The Princess Diaries is de stiekeme droom van elk meisje: er ineens achter komen dat je een prinses bent. Mia overkomt dit wanneer ze op de middelbare school zit. Ze was altijd een buitenbeentje, maar plots wil iedereen bevriend met haar zijn. Mia weet echter niet zeker of ze dit leven wel wil en moet hier een beslissing over maken.

3. Legally Blonde

Deze film is een echte chick flick. Elle komt uit Beverly Hills en leidt een luxe leventje. Ze houdt van roze, heeft blonde lokken en een Chihuahua genaamd Bruiser. Wanneer ze wordt gedumpt door haar vriendje omdat hij een intelligente vriendin wil, besluit ze om naar Harvard Law School te gaan. Dit lijkt alleen moeilijker dan gedacht.

4. Twilight

Rond deze film is een enorme hype ontstaan. Ben je team Edward of team Jacob? Het verhaal gaat over Bella. Zij verhuist naar haar vader die in het regenachtige plaatse Forks woont. Al snel wordt ze verliefd op Edward, een ongelooflijk knappe jongen die onbereikbaar lijkt. Algauw komt ze erachter dat hij een vampier is en dit brengt veel moeilijkheden met zich mee.

5. She’s the Man

Over knappe mannen gesproken. De beste scène uit deze film is misschien wel Channing Tatum die halfnaakt door de kamer loopt. In She’s the Man gaat Viola undercover als haar broer naar zijn school. Dit doet ze zodat ze in het voetbalteam van zijn school kan spelen om te bewijzen dat vrouwen net zo goed kunnen voetballen als mannen. Kan niet misgaan, toch?

RELEVANTE ARTIKELEN

Meest populair

Bescherm je huid in stijl: welke zonnebrand kiezen voor de zomer?

De zomer is de tijd om van de zon te genieten, maar het is ook belangrijk om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen....

Wat zijn de trends in 2023 voor jouw huis? Ontdek de nieuwste interieurtrends

Met het nieuwe jaar in zicht is het tijd om te kijken naar de interieurtrends die het komende jaar zullen domineren. Hieronder vind je...

Welke producten voor haarverzorging zijn er allemaal?

Je haar is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk en het is dus logisch dat je het zo goed mogelijk wilt verzorgen. Het is...