Wat is romantisch? (Dit vinden mannen romantisch)

Over het algemeen houden vrouwen meer van romantiek dan mannen. En dan willen we natuurlijk ook nog het liefste dat hij romantische dingen voor ons doet. Helaas is dit meestal niet het geval en daarnaast vinden mannen andere dingen romantisch dan vrouwen. Vrouwen vinden het romantisch wanneer hij voor je heeft gekookt en jullie samen dineren bij kaarslicht. Mannen hebben vaak een heel ander beeld van romantiek.

Sexy lingerie

Mannen houden van seks. En bij seks hoort natuurlijk sexy lingerie. Trek eens een mooi pakje aan en verras hem hiermee. Doe bijvoorbeeld alleen lingerie aan en bel zo aan bij zijn huis (wel met een jas erover aan natuurlijk). Of ga gewoon eens in je mooiste lingerie voor zijn neus staan wanneer hij op de bank televisie aan het kijken is als jullie samenwonen. Gegarandeerd dat hij de televisie meteen uitzet.

Liefde gaat door de maag

Ze geven het misschien niet allemaal toe, maar mannen houden ervan om vertroeteld te worden. Het liefst worden ze de hele dag door jou verzorgd. Ze vinden het dus heerlijk wanneer zij thuiskomen na een lange dag werken en jij hebt zijn favoriete maaltijd voor hem gekookt. Als je wilt, kun je het natuurlijk nog iets romantischer maken door het licht wat te dimmen en kaarsjes aan te steken.

Zijn hobby’s

Voor je liefde moet je veel overhebben. Laat een man zien dat je echt om hem geeft door iets te doen wat hij hartstikke leuk vindt, maar jij iets minder. Ga bijvoorbeeld mee naar een voetbalwedstrijd, een dagje klussen of kijk mee naar zijn favoriete mannenfilm. Dit vindt hij heerlijk en hij voelt zich hierdoor helemaal het mannetje. Wil je helemaal punten scoren? Ga hem dan eens aanmoedigen bij zijn sportwedstrijd. Dit zal hij zeker weten hartstikke lief van je vinden.

Verrassing

Zeker wanneer je al langere tijd een relatie hebt, is het leuk om een verrassing te plannen voor jullie twee. Ga eens lekker uit eten of boek een weekendje weg. Dit zal hij niet zien aankomen, waardoor hij het extra lief van je vindt dat je zoveel moeite hebt gedaan.

RELEVANTE ARTIKELEN

Meest populair

Bescherm je huid in stijl: welke zonnebrand kiezen voor de zomer?

De zomer is de tijd om van de zon te genieten, maar het is ook belangrijk om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen....

Wat zijn de trends in 2023 voor jouw huis? Ontdek de nieuwste interieurtrends

Met het nieuwe jaar in zicht is het tijd om te kijken naar de interieurtrends die het komende jaar zullen domineren. Hieronder vind je...

Welke producten voor haarverzorging zijn er allemaal?

Je haar is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk en het is dus logisch dat je het zo goed mogelijk wilt verzorgen. Het is...