Welke stijl trouwjurk past bij jou?

Je gaat trouwen, wat een feest! Uiteraard ben je al druk inspiratie online of in de vele bruidswinkels aan het op doen, echter heb je geen idee wat voor trouwjurk er bij jou past en voor wat voor soort trouwjurk je uiteindelijk gaat kiezen voor de grote dag. Hieronder meer informatie over diverse stijlen trouwjurken, zodat je daarna hopelijk een keuze kan maken voor de perfecte trouwjurk.

Trouwjurk met split

Een trouwjurk met split is al erg lang een populaire trouwjurksoort. Houd je van een sexy trouwjurk, die niet ordinair oogt? dan is een trouwjurk met split een goede optie. Door de split laat je een stukje been zien, wat de jurk een sexy geheel geeft.

Strapless trouwjurk

Een strapless trouwjurk heeft dus geen bandjes om de jurk op de juiste plek te houden. Het decolleté is vaak hartvormig of rond. Door het strakke ontwerp boven zijn er geen bandjes nodig om de jurk omhoog te houden. Vaak is een strapless trouwjurk strak van boven met een klassieke, wijde onderkant.

Trouwjurk met een open rug

Een trouwjurk met een open rug kan zowel chic als sexy ogen. De achterkant kan ingesnoerd zitten of compleet open zijn tot boven de billen. Vaak is de voorkant klassiek en strak, wat zorgt voor een prachtige combinatie.

Bohemian trouwjurk

Deze trouwjurksoort kenmerkt zich door het klassieke ontwerp. Door veel kant en stoffen te gebruiken die los rondom het lichaam hangen, zorg je ervoor dat de jurk zowel erg klassiek als romantisch oogt. De bohemian stijl kenmerkt zich door de combinatie van romantisch en klassiek, wat voor veel mensen nog steeds een thema vormt op een bruiloft.

Strakke trouwjurk

Wil jij graag een strakke trouwjurk? Deze trouwjurksoort laat je lichaamsvormen perfect uitkomen, zodat je ze met trots kunt showen op jouw perfecte dag. Deze trouwjurksoort valt vaak nauwsluitend rondom het lichaam tot de voeten.

Kanten trouwjurk

Voor vele vrouwen is de kanten trouwjurk nog steeds de ultieme trouwjurksoort. Door het klassieke ontwerp, voelen vele vrouwen zich een prinses als ze een klassieke, kanten trouwjurk (met of zonder sleep) aantrekken. Gecombineerd met een sluier, zorgt dit voor vele vrouwen nog steeds voor de ultieme romantische trouwjurk.

Strand trouwjurk

Heb jij een romantische bruiloft op het strand in gedachten? Dan kun je ook eens kijken voor een strand trouwjurk. Deze trouwjurksoort kenmerkt zich door de luchtige stoffen en de klassieke ontwerpen.

RELEVANTE ARTIKELEN

Meest populair

Kies de perfecte shampoo voor jouw haartype

Haarverzorging is een van die dagelijkse rituelen die we allemaal in ons leven hebben. Of je nu een bad hair day hebt of gewoon...

Hoe bepaal je de perfecte plek voor de tv

Hoewel steeds minder mensen thuisblijven voor hun favoriete tv-programma, maar hun films en series eerder kijken via streamingdiensten als Canal+, neemt de tv nog...

3 aandachtspunten bij het kopen van een nieuw parfum

Een nieuw luchtje kopen kan best lastig zijn. Het aanbod is niet alleen heel groot, maar het is ook nog eens ontzettend persoonlijk. Wat...